Az Etsu Double Orange Gin a japán Akita Distillery műhelyében készül, Akita prefektúrában, a Honshu szigetén. Akita prefektúra területe a Japán-tenger partjától egészen Japán legkiterjedtebb hegyláncáig, az Ōu hegységig tart. Az Etsu Double Orange gin ezen gyönyörű hegyek inspirálta frissességét viseli magán. Hét napig áztatják a gint különleges botanikai összetevőkben, mint a japán keserű narancshéj, boróka, édesgyökér, angyalgyökér és koriander. A macerálás után a botanikai anyagok eltávolításával desztillálják a gint, így megtartva az esszenciális olajok teljességét. A lepárlás végén friss hegyi forrásvizet adnak hozzá, amely finom citrusos karaktert kölcsönöz a ginnek. Az Etsu Double Orange Gin a természetes összetevőknek köszönhetően friss, gyümölcsös és könnyed befejezéssel rendelkezik.Díszdobozban, ajándék pohárral.